لیفت صورت | روش های درمان افتادگی پوست صورت

چکیده این مطلب: انواع روش های لیفت صورت. لیفت صورت با نخ. لیفت صورت با لیزر لیپولیز. لیفت صورت و لیفت پیشانی مایع. لیفت پوست با رجوالیفت. لیفت پوست با درمافیرم. لیفت با مزولیفت. لیفت صورت با پرسیژن تی اکس. لیفت با نخ. هایفوتراپی. لیفت با تزریق چربی. جوان سازی پوست با استفاده از انرژی نور مادون قرمز . جوان سازی پوست با استفاده از سلول های بنیادی (PRP). جراحی لیفت صورت. مقاله ی (لیفت صورت چیست؟ انواع روش های لیفت کامل صورت) در سایت کلینیک دکتر پاکدل را از دست ندهید.

Face-lift-37
Face lift 

1- لیفت نیم رخ

یک روش ایده آل برای لیفت صورت، لیفت پیشانی و لیفت گردن برای مردان و زنانی است که به دنبال بازیابی ظاهر شاداب تر و جوان تر هستند. برای استفاده از این روش درمانی فقط به بی هوشی موضعی نیاز است.

 

2- لیزر لیپولیز

روش دیگری که برای لیفت صورت می توان استفاده کرد لیزر لیپولیز می باشد که در آن از لیزر برای برداشتن چربی و ضخامت پوست صورت، گردن و فک استفاده می شود. این روش ابتکاری از پرتو لیزر برای برداشتن لایه های پوست صورت استفاده می کند و به همین خاطر دوره بهبودی و اثرات جانبی آن در مقایسه با روش های سنتی کمتر است. استفاده از این روش برای افتادگی پوست صورت و صاف کردن قسمت های ناهموار صورت همچون گردن، خط فک و نیز نواحی مربوط به آن امکان پذیر است.

 

Face-lift-32
Face lift 

3- انتقال چربی (تزریق چربی)

یک روش لیفت صورت بدون جراحی است که برای بازیابی حجم پوست صورت با انتقال چربی از یک ناحیه بدن به ناحیه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

 

4- لیفت صورت و لیفت پیشانی مایع

در عمل لیفت صورت مایع از مواد طبیعی قابل تزریق پر کننده برای لیفت ملایم و کشیدن پوست صورت برای کاهش چین و چروک و ناهمواری های آن استفاده می شود. نتایج حاصل از این روش، دستیابی به یک ظاهر طبیعی و شاداب بدون نیاز به دوره ریکاوری و خطرات مربوط به جراحی لیفت صورت است. همچنین از این روش برای پر کردن بافت نرم از بین رفته پوست به خاطر افزایش سن استفاده می شود. این روش کم تهاجمی، غیر جراحی و بدون درد است.

 

Face-lift-23
Face lift 

5- رجوالیفت

روشی است که توسط موسسه رجوالیفت معرفی شده و با استفاده از آن میتوان باعث لیفت صورت و شادابی و طراوت پوست شد. در این روش ترکیبی از تزریق پرکننده های پوستی برای افزایش حجم و روش لیزر، برای تجدید ساختار، محکم و سفت کردن پوست صورت، استفاده می شود و به این ترتیب می توان آسیب های وارد شده به خاطر نور آفتاب یا سایر مشکلات احتمالی را برطرف کرد.

با استفاده از این روش می توان اطمینان داشت که فرد می تواند به یک ظاهر جوان و شاداب که همیشه موردنظر وی بوده، دست پیدا کند. این روش لیفت صورت بدون جراحی پوست، سریع و ساده است و با انجام آن بیمار با حداقل ناراحتی و دوره ریکاوری مواجه می شود. نتایج حاصل از این روش به صورت باورنکردنی طبیعی است و برای سال ها دوام دارد.

 

Face-lift-38
Face lift 

6- درمافیرم

یک روش دیگر برای لیفت صورت بدون جراحی تزریق بوتاکس است که برای لیفت صورت و لیفت و کشیدن پوست گردن استفاده می شود. این روش یک شیوه جدید و ابتکاری برای تزریق بوتاکس با استفاده از میکرو دیلوشن برای بهبود وضعیت پوست و سفت شدن آن است که در آن همه اجزای صورت دست نخورده باقی می ماند.

استفاده از این روش می تواند برای شخص، پوست سفت تر و کشیده تر در ناحیه صورت، پیشانی، گونه ها و گردن به همراه داشته باشد. علاوه بر این می توان از این روش به همراه پرکننده های سنتی و نیز تزریق استاندارد بوتاکس برای پر کردن صورت، لیفت و کشیدن پوست گردن استفاده کرد.

 

Face-lift-28
Face lift 

7- مزولیفت

که به عنوان مزوتراپی نیز شناخته می شود. روش درمانی است که در آن بدون درد،تزریق های میکرو بر روی صورت انجام می شود. این تزریق ها پوست را هیدرات می کند و به این ترتیب تولید کلاژن و الاستین را برای جوانسازی پوست با حداقل دوره ریکاوری و بهبود شبیه سازی می کند. در این حالت یک مجموعه از هشت درمان پایه معمولاً برای بیمار موردنیاز است و ای درمان ها با اقدامات مراقبتی بعدی برای هر دو تا سه ماه همراه است. ریز مغذی های مورد استفاده در این روش شامل ویتامین ها (ویتامین A ، ویتامین B5 ، ویتامین C ، ویتامین D ، ویتامین E و ویتامین K) ، مواد معدنی (سیلیکا، زینک) و آنتی اکسیدان ها (کوآنزیم Q10 ، دی متیل آمینواتانل و گلوتاتیون) می باشند.

 

8- پرسیژن تی اکس

یک روش درمانی و نوآورانه جدید برای کاهش مشکلاتی پوست صورت و گردن است که به طور تقریبی 80% نتایج لیفت صورت را با هزینه مناسب به همراه دارد. این روش جدیدترین روش مطرح شده برای لیفت صورت بدون جراحی است که در آن از لیزر برای درمان نواحی کوچک تر همچون نیمه پایین صورت و گردن استفاده می شود.

در این روش با لیزر می توان لایه های چربی را برداشت و بافت پوست را سفت کرد.این روش درمانی برای بیمارانی بسیار مناسب است که به دنبال حذف چربی در نواحی گردن، فک یا غبغب خود هستند. در این روش پوست تجدید ساختار می شود و فرآیند رشد و ترشح کلاژن آن شبیه سازی می شود که می تواند پوست ضخیم تر، سفت تر و پرتری را به همراه داشته باشد.

 

Face-lift-30
Face lift 

9- لیفت با نخ

جدیدترین روشی که روند پیری را معکوس می نماید تکنیک جوان سازی با نخ (لیفت با نخ) است. تکنیک جوان سازی با نخ، نوعی لیفتینگ صورت بدون جراحی بر مبنای جاگذاری نخ های آهسته جذب شونده در زیر پوست هست. این نخ ها به تدریج و طی چهار تا شش ماه تحلیل رفته و سرانجام ناپدید خواهد شد، اما در این مدت، تکثیر سلول های فیبروبلاست (سلول های سازنده الیاف کلاژن و الاستین که مسئول ایجاد و حفظ شکل و استحکام بافت ها هستند) و ساخت و ساز کلاژن و الاستین و گسترش و نوسازی عروق را در پیرامون خود به شدت تحریک می کنند.

در روش لیفت ابرو با نخ، با استفاده از سوزن های ظریف برش های نازکی به قطر ۳ الی ۴ میلی متر در داخل ابرو ایجاد می شود و نخ هایی از طریق این شکاف ها وارد می شود. این نخ ها، سبب محو شدن افتادگی پوست می شوند. در لیفت ابرو با نخ، چهره مصنوعی به نظر نمی رسد و حالت طبیعی چهره حفظ می شود.
با توجه به اینکه زمان درمان بستگی به حجم نواحی تحت درمان دارد، این روش درمانی معمولاً به یک ساعت زمان نیاز دارد.نتایج حاصل از این عمل پس از 4 هفته نمایان می شود و این بهبود وضعیت برای چهار تا شش ماه ادامه پیدا می کند.

 

Face-lift-26
Face lift 

10- هایفوتراپی

هایفوتراپی موثرترین و مدرن ترین تکنیک جهت لیفت صورت به روش غیر جراحی می باشد که مکانیسم عملکردش با امواج صوتی اولتراسوند ساده (دقیقا مثل دستگاه سونوگرافی معمولی) می باشد، بنابراین کاملاً ایمن و بی ضرر می باشد. یعنی روش هایفوتراپی هیچ نوع اشعه ای ندارد و فقط در یک جلسه کوتاه مدت (حدوداً 45 دقیقه ای) بدون هیچ نوع درد غیر قابل تحملی به طور رضایت بخشی باعث لیفت ابرو آن هم با نتیجه ای ماندگار می شود.

بنابراین با هایفوتراپی می توان بدون جراحی (بدون هیچ نوع خونریزی) و آن هم فقط در یک جلسه صورت شخص را به طور واضح و محسوس آن هم با اثر ماندگار با استفاده از تکنولوژی جدید (HIFU) لیفت نمود. گاهاً لازم است درمان هایفوتراپی در کنار سایر اقدامات درمانی و زیبایی مثل تزریق چربی یا ژل هیالورونیک قابل جذب و… به صورت ترکیبی (درمان ترکیبی) برای شخص انجام شود تا نتیجه قابل قبولی حاصل شود.

 

Face-lift-24
Face-lift-24

11- استفاده از انرژی نور مادون قرمز

دانشمندان اخیراً کشف کرده اند که انرژی نور مادون قرمز یا IR به اعماق پوست نفوذ کرده و بدون آسیب رساندن به سطح پوست ایجاد حرارت می کند. حرارت ایجاد شده در عمق پوست سلول های فیبروپلاست که مسئول ساخت کلاژن هستند را تحریک می کند. این روش برای درمان پوست شل قسمت های مختلف صورت، گردن، بازوها، شکم و ران کاربرد دارد.

حرارت عمقی ایجاد شده در پوست بلافاصله باعث جمع شدن کلاژن های موجود شده بنابراین بعضی از بیماران در همان جلسه اول نتیجه می گیرند. اما در اکثر بیماران نتایج تدریجی و طی 3 هفته پس از درمان فرد متوجه سفت شدن پوست می شود. از طرفی کلاژن سازی طی 3 تا 6 ماه به حداکثر خود می رسد و طی این مدت پوست سفت تر می شود زیرا کلاژن بیشتری در پوست ساخته می شود.

جلسات درمان به صورت ماهیانه تکرار می شود و تعداد جلسات در افراد مختلف بسته به شدت شلی پوست متفاوت است و غالباً بین 2 تا 4 جلسه می باشد. رنگ پوست در انجام IR محدودیتی ایجاد نمی کند و حتی برای پوست های بسیار تیره نیز می توان از آن استفاده کرد. IR روشی ایده آل، بی خطر، غیر جراحی و بدون درد و یا تزریق است که با سفت شدن کلاژن و افزایش کلاژن سازی سبب لیفت صورت در حدود 1 تا 3 میلی متر می شود که این تغییر جزئی می تواند در بالا بردن ابروها و کاهش عمق خنده موثر باشد.

IR همچنین چروک ریز را از بین می برد و عمق خطوط عمیق تر را کاهش می دهد و ظاهری شاداب تر به بیمار می دهد. هر چه میزان شلی و افتادگی پوست کمتر باشد نتایج سریع تر و بهتر خواهد بود. در افرادی که افتادگی زیاد دارند با این درمان فقط بهبودی نسبی به دست می آورند.

 

Face-lift-31
Face lift 

12- استفاده از سلول های بنیادی (PRP)

یکی از کاربردهای PRP در جوان سازی و رفع چین چروک های صورت، خط خنده و اطراف چشم و گردن می باشد. PRP باعث فعال شدن فیبروبلاست ها و کلاژن سازی و در نتیجه بافت سازی پوست می شود. بدیهی است چروک های این نواحی با سلول ها و بافت های خود فرد، شروع به ترمیم و پر شدن کرده و نتیجه ارزشمند آن جوان سازی پوست و از بین بردن چروک های این نواحی خواهد بود.

تعداد جلسات و فواصل آن ها بر حسب شرایط پوست تعیین می شود و ممکن است به ازاء هر بیمار بسیار متفاوت باشد. برای جوان سازی صورت، بر حسب سن، از یک تا چهار جلسه با فواصل دو الی شش ماه پیشنهاد می کنند و در شرایط خوب، ماندگاری نتایج بین یک تا سه سال است. افزودن چند جلسه مزوتراپی موجب اثربخشی بسیار بهتر درمان با PRP خواهد بود.

 

Face-lift-29
Face lift 

 

فاصله جوان سازی بر حسب سنین مختلف به شرح زیر می باشد:

  • قبل از سن 30 سال هر سه سال یک جلسه جهت پیشگیری و جوان سازی توصیه می شود.
  • در سنین 30 الی 40 سال هر یک الی دو سال یک جلسه کافی است.
  • در سنین 40 الی 50 سال سه جلسه درمان لازم است. به ترتیبی که جلسه دوم، 6 ماه بعد از جلسه اول و جلسه دوم و جلسه سوم 9 ماه بعد از جلسه دوم می باشد. درمان نگهدارنده هر 2 سال یکبار کافی است.
  • در سنین بالای 50 سال نیز سه جلسه درمان لازم است. به ترتیبی که جلسه دوم 3 الی 6 ماه بعد از جلسه اول و جلسه سوم شش ماه بعد از جلسه دوم می باشد. درمان نگهدارنده هر سال یک بار کافی است. کیفیت نتایج، علاوه بر اجرای صحیح و دقیق درمان، با وضعیت واکنش های سلولی بیمار نیز در ارتباط است که به وسیله بیمار یا پزشک معالج قابل کنترل یا تنظیم نیست. بنابراین ممکن است در بیماران مشابه به نتایج متفاوتی دست یافت. هر چند نتایج درمان های پوست با PRP تا سه هفته ظاهر می شوند.

 

Face-lift-25
Face lift 

13- جراحی لیفت صورت (رتیدکتومی)

در عمل رتیدکتومی، از بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی همراه با تزریق داروهای آرام بخش استفاده می شود. مدت زمان این عمل، در حدود سه ساعت است. اکثر برش ها، در داخل خط مو قرار می گیرد. از طریق برش جراحی، قسمت های اضافی و چروکیده پوست را از محل رویش سست می کنند و سپس آن را از محل گوش عقب می کشند.

برش معمولاً در محدوده گوش ایجاد می شود، یعنی در جلوی گوش برش به سمت پایین آمده و لاله گوش را دور می زند و تا کناره خط مو در پشت گوش می رود. ممکن است برش کوچکی نیز در زیر چانه ایجاد شود.

 

Face-lift-27
Face lift 

 

دانلود نسخه pdf مقاله ی : لیفت صورت, روش های درمان افتادگی پوست صورت

 

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

جراحی زیبایی پلک فوقانی و تحتانی (بلفاروپلاستی)
کربوکسی تراپی چیست؟کربوکسی تراپی چه کاربردهایی دارد؟
×